Vállalkozásunk tevékenységi körébe tartozik a biológiailag bomló konyhai hulladékok begyűjtése – szállítása - ártalmatlanítása. Elsősorban a biológiailag bomló konyhai ételhulladék (moslék) begyűjtésével foglalkozunk, de lehetőségünk van az egyéb ipari jellegű hulladékok (tejipar, húsipar, stb) átvételére. A begyűjtést túraszerűen, előre egyeztetett időpontokban végezzük, egyes területeken akár hetente 2 – 3 alkalommal!

Az éttermekben, intézményi és üzemi melegkonyhákon, keletkező ételhulladékot, élelmiszer hulladékot tulajdoni joggal átvesszük. Igyekszünk Partnereink részére reális, megfizethető áron, megbízható, precíz és gyors szolgáltatást nyújtani, a szakhatósági és higiéniai előírások maximális betartásával!

Az ételhulladék tárolására szolgáló, szabványosított tárolóedényeinket, a kívánt méretben és darabszámban, díj és kauciómentesen bocsátjuk Megrendelőink rendelkezésére!

Az évi hulladékbevalláshoz összesítőt küldünk Ügyfeleink részére, a bevallás elkészítéséhez készséggel nyújtunk szakmai segítséget!

A szolgáltatás díjszabásáról érdeklődjön e-mailben vagy telefonon!

Kérésére területi képviselőnk, bővebb tájékoztatás céljából, személyesen is áll rendelkezésére!

Biológiailag bomló ételhulladék